Dagelijks worden hier patiënten met de meest uiteenlopende klachten behandeld met acupunctuur en kruidentherapie. Geheel volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG), gebaseerd op eeuwenoude inzichten en kennis.

Bij Lotus zijn wij erop gefocust om de balans voor u terug te vinden. Door middel van verschillende Chinese geneeswijzen als acupunctuur, TuiNa en Chinese kruidengeneeskunde zal Dr. Wu uw yin en yang weer in balans brengen.

Dr. Wu heeft 45 jaar lang ervaring op het gebied van acupunctuur, TuiNa Massage en Chinese kruidengeneeskunde. Hij was vanaf zijn 16e in de leer bij zijn oom.
Lotus Health Center is aangesloten bij RBCZ en wordt dus door veel zorgverzekeraars vergoed. 

2018-11-09T17:57:30+00:00

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!