“Het lichaam in balans is een gezond lichaam”

Bij Lotus zijn wij erop gefocust om de balans terug te vinden. Door middel van verschillende Chinese geneeswijzen als acupunctuur, TuiNa en Chinese kruidengeneeskunde zal Dr. Wu uw yin en yang weer goede verhouding proberen te brengen.

Dr wu heeft meer dan 40 jaar lang ervaring op het gebied van acupunctuur, TuiNa Massage en Chinese kruidengeneeskunde. Hij is een bekende arts in China en is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese geneeswijzen RBCZ.

Gedurende het consult analyseert dr. Wu de klachten van de patiënt. Vervolgens behandelt hij dit met speciaal voor de patiënt samengestelde Chinese Kruiden of met Acupunctuur wat energieën stimuleert of juist afremt om verstoorde energiehuishouding weer in balans te krijgen, waardoor de klachten verdwijnen of verminderen.

“Acupunctuur kan klachten verlichting geven en bepaalde symptomen kunnen door acupunctuur geheel verdwijnen. Dat kunnen lichamelijke klachten zijn, zoals reumatische aandoeningen, gewrichts-  en zenuwpijnen, maag en darmklachten of astmatische klachten en migraine. Maar ook geestelijke klachten zoals depressiviteit, stress of slapeloosheid kunnen met acupunctuur heel goed behandeld worden. Acupunctuur zet het lichaam aan tot zelfregulatie. hierdoor zijn er geen nadelige effecten zoals bijvoorbeeld bij medicijngebruik”, aldus dr. Wu.

Lotus Health Center heeft ook een speciale behandeling voor mensen met huidproblemen, zoals acne, eczeem, jeukende huid door bijvoorbeeld allergie of pigmentvlekken in het gezicht. De behandeling met deze speciale Chinese kruidenbalsem zorgt ervoor dat de huid weer mooi en gezond wordt.

Ons Team

Medewerkers van de praktijk

Dr. Wu
Dr. WuAcupuncturist en Chinese kruiden dokter
Dhr. Wu, geboren Kunming China, is vanaf zijn 17e begonnen met de opleiding tot Chinese geneeskunde. Heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring in Chinese kruiden, acupunctuur en TuiNa Massage.
Mw. Li
Mw. LiCollega en vrouw van dr. Wu
Mw. Li. geboren in Nanjing, China. Heeft altijd in de gezondheidszorg gewerkt, en werkt nu als en collega en gastvrouw van dr. Wu bij Lotus Health center.
Mw. Wang
Mw. Wang
Mw Wang is gespecialiseerd in Cupping- en Moxatherapie, verschillende massages en beautybehandelingen.

Over dr. Wu

Diploma’s en certificaten

Heb jaren met huidklachten rondgelopen. Dr. Wu heeft me gelukkig kunnen helpen middels Chinese kruiden ben ik nu eindelijk van mijn klachten af.

Evelien
oud-patient

afspraak maken?